For jobbsøker / medarbeider


Vikarutleie

Vikarleie er en effektiv og fleksibel løsning. Sykefravær, ferier, permisjoner, prosjekter, sesongsvingninger og uforutsette situasjoner gjør innleie av arbeidskraft til en fornuftig løsning. Rekrutterings- og bemanningsbyrået Personal Partner har kvalifiserte kandidater til alle typer stillinger. Vi kvalitetssikrer våre kandidater gjennom kartlegging av kompetanse, personlige intervjuer, og nøye referansesjekker. Personal Partner har også lang erfaring med mange av kandidatene fra tidligere oppdrag. Skulle du likevel ikke være fornøyd med kandidaten du får som vikar, så finner vi i Personal Partner en ny vikar uten ekstra kostnad.

Personal Partner har alt arbeidsgiveransvar i forbindelse med utbetaling av lønn, arbeidsgiveravgift skattetrekk, OTP, forsikring, feriepenger og sykepenger ved utleie av vikarer. Dersom vikaren skulle bli syk, betaler dere som kunde ingen ting. Dere betaler kun for utførte arbeidstimer. Dersom det er mulig, stiller Personal Partner med en ny vikar samme dag uten ekstra kostnad.

Er dere så fornøyde med vikaren at dere ønsker å ansette den, så tilbyr Personal Partner full fleksibilitet. Når som helst i utleieperioden kan vi etter nærmere avtale inngå et ansettelsesforhold mellom dere og vikaren mot et avtalt honorar.

 

Les mer om

Bygg & Industri

Lager & Logistikk

Enineering

Administrative støttefunkjoner

Bilfag